Doneaza Online  

Suma Donata
Nume
Prenume
Tara
Organizatie
Oras
Adresa
E-mail
Telefon
Fax
 
Doneaza online
  • Register
Servicii sociale gratuite in comunitate
PDF
Imprimare
Email

 

 

Aplica pentru bursa universitara pentru copii si tinerii din centrele de plasament ,,Blue Heron,, mai multe detali gasiti pe site www.blueheronfoundation.org


Poti beneficia de servicii gratuite de spalare si uscare a hainelor pentru persoane defavorizate la spalatoria sociala din Bucuresti, Sector 1, Calea Grivitei nr. 216, in incita Cantineri Sociale Grivita.

 

FUNDAŢIA REGINA MARIA, CU SPRIJINUL PRIMĂRIEI GENERALE A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI, DESCHIDE PRIMA POLICLINICĂ GRATUITĂ DIN BUCURESTI

În Bucureşti există peste 2.400 de persoane declarate fără adăpost, iar aproximativ 100.000 de oameni nu beneficiază de asigurări medicale. Cu toate acestea, nu a existat până acum o policlinică socială care să acopere această nevoie reală.

Policlinica socială REGINA MARIA va funcţiona de luni până vineri între orele 9.00 şi 17.00 şi va oferi cele mai accesate servicii medicale precum: laborator, medicină internă, oftalmologie, cardiologie, stomatologie, ORL, dermatologie, ecografie şi mică chirurgie. Policlinica, localizată în Str. Dristor, nr.81–88, Sector 3 (Rondul Baba Novac), va funcţiona cu o echipă de medici permanenţi  dar şi cu ajutorul multor voluntari – medici, cadre medicale şi personal auxiliar.

 E bine sa te induiosezi de nenorocirea prietenilor tai, dar mai bine este sa le vii in ajutor! Ajuta ca semenii tai sa aiba o viata mai buna! Asociatia Sansa Ta este alaturi de tine!

 

 

 
Scroll Up