Asociația
Șansa Ta

Puterea si viitorul copiilor e in NOI!

Misiunea

Asociația “Șansa Ta” este dedicată sprijinirii celor defavorizați social prin programe de asistență socială și acțiuni caritabile. Luptăm împotriva excluziunii sociale, concentrându-ne pe integrarea socio-profesională a copiilor și tinerilor din medii defavorizate. Prin colaborarea cu organizații non-profit, companii și cetățeni, construim relații de succes pentru o comunitate sănătoasă și mai bună.

Iubire și Speranță

Suntem dedicați să aducem lumină în viețile celor aflați în nevoie, construind refugii călduroase pentru copiii orfani sau abandonați. Prin contribuții generoase și pasiune, schimbăm destinele prin solidaritate și iubire. Fiecare casă reprezintă un simbol al speranței și al unui nou început.

Contribuie la Viitorul

Fii parte din schimbare și contribuie la construirea unui viitor mai promițător pentru copiii noștri. Prin donații lunare, voluntariat sau susținerea proiectelor noastre, fiecare efort aduce o schimbare reală. Cu fiecare contribuție, te alături unei comunități unite de dorința de a oferi fiecărui copil o șansă egală.

Donații SMS

Trimite un SMS cu textul “NOI” la 8845 și contribuie lunar cu 2 euro pentru a aduce dragoste și siguranță în viața copiilor vulnerabili. Devino arhitectul unei schimbări pozitive, oferindu-le copiilor șansa de a simți iubire și siguranță în propriul lor cămin.

Solidaritate pentru o Lume Mai Bună

Suntem o comunitate dedicată solidarității și schimbării pozitive, unde fiecare gest contează. Alătură-te nouă pentru o lume plină de iubire și oportunități.

Proiectele noastre in cifre

Hrană caldă zilnic
+ 0
De copii au primit rechizii școlare