Doneaza Online  

Suma Donata
Nume
Prenume
Tara
Organizatie
Oras
Adresa
E-mail
Telefon
Fax
 
Doneaza online
  • Register
Despre noi
PDF
Imprimare
Email

 

 

Mesaj


       Bine ai venit la Sansa Ta, Asociatia a fost infintata pentru a fi un cadru de organizare a programelor/proiectelor care sa vina in sprijinul persoanelor si grupurilor aflate in dificultate.


Este nevoie sa influentam spre bine mediul in care locuim si ne desfasuram activitatea.


     De-a lungul istoriei omenirii, inovaţiile şi schimbările care au condus la îmbunătăţirea vieţii noastre s-au realizat datorită eforturilor unor oameni pasionaţi, talentaţi si cu viziune.     Perseverenţa, efortul continuu şi curajul oamenilor de excepţie au condus la apariţia acelor sisteme de gândire, inovaţii, teorii, fără de care viaţa noastră ar părea imposibilă astăzi.

     Romania, are nevoie azi mai mult decât oricând de oameni, devotati talentaţi şi cu viziune care sa reuşească, sa creeze proiecte sociale, pe termen scurt sau lung! Sunt sigur că aceşti oameni, daca vor fi sprijiniţi astfel încât sa nu mai vadă în faţa lor doar obstacole şi limitări, îşi vor transforma ideile în reuşite remarcabile, de pe urma cărora vom beneficia cu toţii, ca viata copiilor orfani, a familiilor sarace sa se schimbe.

Prin intermediul Asociatiei Sansa Ta, ne-am propus să oferim acestor oameni defavorizati un suport prin care îşi vor putea canaliza eforturile, vor propune soluţii consistente şi, utilizând resursele disponibile, vom produce împreună lucruri valoroase.

     Am considerat că domeniile unde Sansa Ta şi-a propus să se implice reprezintă aspectele vitale ale societăţii noastre, iar prin iniţiativele promovate vom putea crea o multitudine de oportunităţi care, odată fructificate, vor conduce la schimbări pozitive şi durabile pentru Romania.

Vă invit să faceţi cunoştinţă cu obiectivele concrete pe care ni le-am propus spre realizare prin intermediul Asociatiei şi vă îndemn să contribuiţi cu iniţiative, propuneri şi sugestii pe care le vom analiza cu cea mai mare atenţie şi pe care le vom lua în consideraţie în procesul de elaborare, dezvoltare şi implementare a proiectelor noastre.

 

Cu respect,
Ciobotaru Gabriel,

Fondator Sansa Ta

 

 

  

Statistica vizitatori unici


Vizitatori azi:0
Vizitatori ieri:0
In aceasta luna:18
In luna trecuta:39
In acest an:222
In anul trecut:666
Total de vizitatori:6846
Maxim pe zi:26
Ziua max. vizite:2016-08-19
Max. pe luna:497
Luna cu max.:2016-08
Scroll Up