Doneaza Online  

Suma Donata
Nume
Prenume
Tara
Organizatie
Oras
Adresa
E-mail
Telefon
Fax
 
Doneaza online
  • Register
Tabara din viata ta
PDF
Imprimare
Email

 

Proiect Social

 

 

,,TABARA DIN VIATA TA”

 

tabara sansa ta

Asociatia SANSA TA va trimite pentru al saselea an consecutiv,  copii din centrele de plasament si familii defavorizate in Tabere de vara.

Tabara din acest an are loc la Brasov, in perioada  august 2018.

Din anul 2008, au beneficiat peste 100 de copii, care au avut rezultate bune la invatatura, dar si care nu au avut ocaza sa mearga in viata lor in tabara de vara.

Pe langa cei 180 de adolescenti din familii prezenti in tabara educativa, vor avea sansa sa participe si copii din familii devaforizate, ai caror parinti nu iti permit financiar sa isi trimita copiii in tabere, precum si copii din centrele de plasament sau case de tip familial, care nu au posibilitatea sa beneficiezi de astfel de tabere.

Pentru a veni in intampinarea acestor nevoi, Asociatia SANSA TA va transmite rugamintea de a sprijini acest proiect pentru ca tot mai multi copii care invata bine, sa se bucure impreuna cu ceilalti in taberele special organizate.

Pentru cei care doriti sa sprijiniti acest proiect, costul pentru o persoana este de 400 lei.

De ce acest proiect?

În primul rând, copiii si tinerii merita o sansa din partea noastra Sa le oferim o raza de fericire si sanatate unor copii care nu cunosc placerea unei tabere. Copiii din familii foarte sarace care trăiesc în localităţi rurale, izolate au o situaţie financiară precară si au nevoie de acest sprijin, pentru a se dezvolta din punct de vedere social, fizic si moral.

O tabără de vară  pentru adolescenti, se axeaza pe dezvoltarea abilităților creative si artistice, pictură pe sticla, desen, modelaj si muzică. Prin aceste specializari si seminarii, adolescentii sunt încurajati să dea frâu liber imaginatiei si spontaneitătii.

De asemenea, mai sunt si alte activitati speciale: tiroliana, catarari, tras cu arcul, terenuri sportive. Aflata intr-o zona de munte cu aer curat, se pot organiza concursuri de orientare in padure, paint-ball, drumetii la obiective din zona (montane, manastiri). Tabara este ingrijita zilnic si pastrata intr-o stare foarte buna de functionare.

“Iniţiativa este benefică şi vine ca un un răspuns al societăţii civile, care se implică în viaţa copiilor defavorizati. “ (citat facebook)

Beneficiari: copii din familii nevoiase, care nu au fost niciodata intr-o tabara, precum si copii din centrele de plasament.

Scop: ne propunem să creem un spaţiu în care participanţii să descopere, prin intermediul atelierelor din toate modulele (social, educatie, indemnare, muizca, etc) valorile tradiționale si morale.

Obiective:

  • Dezvoltarea potenţialului creator al copiilor în folosul societăţii, din perspectivă creştină;

  • Crearea unui mediu în care participanţii să se simtă acceptaţi, iubiţi şi puşi în valoare;

  • Dezvoltarea capacitătii de lucru în echipă;

  • Cunoasterea si ocrotirea mediului înconjurător;

  • Stimularea abilitătilor practice;

  • Păstrarea amintirii şi a unei întâlniri cu alti copii

  • De suflet, în care aspectul cultural, artistic, uman şi religios va deschide importante punţi de legătură între copii.

 

Date de contact Asociatia SANSA TA

Tel/Fax.: 031 82 22 457; 0744910487

E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza    www.asociatiasansata.ro   


 

 
Scroll Up